If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Опитали са се да ми изкъртят задната емблема или пък са искали да се докопат до ключалката. Не знам. Обаче много да се пази тоя пакостник!!!
Сега емблемата ми седи малко изкочила в следствие на напъна и не може да се прибере (поне на пръв поглед. Още не съм се опитвал да я правя).
И при мене е така от доста време . Дори бих казал малко по зле .
Ръчичките му ще му ги навра там където не му грее слънце ако го набарам такъв .
А ако случи да съм в настроение като днешното не знам - дано да има скорошна снимка за да го възстановяват по нея .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Е то е дълга история, но накратко, от два месеца само кофти неща ми се случват и нещо вече нервите не ми издържат и имах нужда просто да го кажа!
Гадните моменти спомагат да ценим приятните. Как ще разбереш, че нещо е хубаво, ако не си усетил негативните страни. Както споделя една приятелка...животът е топка....върти се постоянно и ни показва различните си страни. Горе главата, след период на падение, идва период на възход и тогава живота изглежда два пъти по приятен.
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment